Cum te putem ajuta

Acest centru se adresează elevilor din clasele V-VIII și are drept scop explicarea, aprofundarea și sistematizarea materiei. În vederea Evaluării Naționale, vom recapitula noțiuni importante la gramatică și literatură, în paralel cu clarificarea noilor informații din materia de clasa a VIII-a, iar apoi vom rezolva modele de subiecte.

Durata ședinței

Ședințele au o durată de o oră și 30 de minute, iar elevii lucrează în grupe restrânse de până la 4 participanți, pentru ca fiecare să beneficieze de toată atenția și sprijinul nostru.

Metode de lucru

În centrul ,,Hai la meditații”, implicăm tehnologia, orele sunt interactive, iar copiii sunt încurajați să pună întrebări. La fiecare întâlnire, vom învăța un cuvânt al zilei și vom corecta un text scris greșit (cel mai adesea, preluat de pe site-urile de socializare, cum e Facebook). Pentru consolidarea și verificarea cunoștințelor, utilizăm aplicațiile Nearpod, Wordwall și liveworksheets, precum și metode de lucru care să stimuleze spiritul de competiție. Elevii primesc mape de lucru ce includ fișe de teorie, sub formă de schițe colorate și simplificate și foi pe care să-și ia notițe.

Preț ședință

Costul unei ședințe este de 100 de lei. Prima ședință, în care testăm nivelul elevului, costă 80 de lei.

Ce primești dacă ne alegi:

Pregătire la Limba și literatura română pentru elevii de clasele V-VIII

Ce  pierzi  dacă nu ne alegi:

Hai să discutăm!

Rezervă un loc!

Cum decurge colaborarea cu noi?

Pasul 1
Fixăm o primă întâlnire în care se testează nivelul de cunoștințe al elevului. Împreună cu părintele și cu elevul, vom purta și o discuție despre personalitatea acestuia.
Pasul 1
Pasul 2
Îi găsim grupa de studiu corespunzătoare (grupele au maximum patru elevi).
Pasul 2
Pasul 3
Predăm, consolidăm și explicăm conținuturile din Programa școlară aferente anului de studiu.
Pasul 3
Pasul 4
Elevii primesc mape personalizate ce includ un plan de studiu și fișele de teorie de pe tot parcursul anului.
Pasul 4
Pasul 5
La sfârșitul ședinței, părinții primesc pe WhatsApp o fișă de observație a elevului.
Pasul 5
Pasul 6
Ședințele au o durată de 1 oră și 30 de minute.
Pasul 6

Întrebări frecvente

O ședință costă 100 de lei și are o durată de 1 oră și 30 de minute. 

În funcție de nivelul de cunoștințe al elevului, stabilim dacă este necesar să participe la mai multe ședințe săptămânal.

Da, elevii primesc teme, în funcție de punctele lor slabe observate la lecția respectivă. Ele pot fi personalizate (exerciții diferite) sau pot lipsi, dacă elevul dovedește că stăpânește bine o anumită informație.

Bineînțeles, pentru a fi motivați și spre a le fi verificat progresul,  elevii sunt testați atât oral, cât și în scris.

În această situație nedorită (fără un fundament real), renunțăm la colaborare după trei ședințe succesive în care elevul nu s-a pregătit ori nu și-a făcut temele.

Deoarece există o altă ședință imediat după cea la care a participat elevul, ea nu se poate prelungi, iar costul va fi achitat integral.